Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med en ny IT løsning!

Responsivt design
Mangler din virksomhed en hjemmeside løsning – eller trænger din nuværende hjemmeside til en opdatering? Så kontakt Amomo – vi udvikler veldesignede og brugervenlige hjemmesider, som det er en nydelse at se på – og at bruge. Oven i købet kan du nemt opdatere hjemmesiden selv, helt uden it-kundskaber.
Læs mere om brugervenlige hjemmesider fra Amomo

Programmering

Har du brug for en programmør? Eller for ad hoc-rådgivning om it? Måske en totalløsning? Så kontakt Amomo. Vi løser alle opgaver efter kundens ønsker og forventninger – kombineret med vores egne forslag. Vi har mange års erfaring med programmering og i at analysere forretningsgange og implementere systemer, der kan forbedre procedurerne og forøge virksomhedens produktivitet.

Få et tilbud!

SEO

Det er ikke nok, at din hjemmeside er flot designet og brugervenlig – den skal også søgemaskineoptimeres, så dine kunder nemt kan finde dig i Google og de andre søgemaskiner. Med professionel søgemaskineoptimering fra Amomo vil din hjemmeside rangere højere i søgeresultaterne.

Kontakt os og hør meget mere om søgemaskineoptimering!

Programmering

Amomo udvikler alle typer apps til Android, Windows Phone og iOS. Kun fantasien sætter grænser. Bare fortæl os, hvad din næste app skal kunne – så finder vi den helt rigtige løsning. Vi har allerede erfaring med langt det meste – lige fra apps, der er integreret med økonomisystemer, til spil-apps – og vi glæder os til også at udvikle dit nye projekt.

Få et tilbud!

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Amomo – de har været dygtige, hurtige og fleksible i forhold til vores ønsker. De har været gode til at komme med kreative ideer, og vi synes bare resultatet er blevet så flot. Efterfølgende har de hjulpet os med en intranet løsning, som vi også er meget glade for – Vi kan kun give Amomo vores allerbedste anbefalinger.
Janne Østergaard Center for Mentalisering
Genvejen til success

Vi er her for at hjælpe din virksomhed med en ny IT løsning!

Vi vil udfordre med kreative og innovative ideer, og i samarbejde finde den bedste løsning til jer